V I D E O :

”Hellig tre kongers eftermiddag gav duoen Villén&Sjølin og skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen publikum i Skellebjerg kirke en intim, charmerende og bevægende oplevelse. De tre dygtige kunstnere tog os alle med ind i et fortryllende og eventyrligt univers, hvor den smukke, lysende musik og den mørke, udtryksfulde fortællerstemme elegant flettede sig ud og ind imellem hinanden. - For en stund blev vi alle børn igen. En både smuk og festlig afslutning på julen. ”

(Lea Schmidt Daescu, organist i Skellebjerg kirke)

Udtalelse:

”Til en gourmetaften på Holberggård, spillede Linnéa og Allan aftenen igennem skønne klassiske musikstykker.
Musikken havde de perfekt tilpasset vores vinmenu og havde gode fortællinger til deres musikstykker.
Med deres nærvær og liflige klassiske toner løftedes vores arrangement til et højere niveau.
Vores gæster var meget begejstrede, positivt overraskede og rørte. Alle gik glade fra Holberggård med en fantastisk oplevelse rigere."

Direktør, Brian Andersen, Holberggård - Gastronomi og Konference

"Jeg vil bare lige sige tak for din fine indsats ved fødselsdagen. Det var både smukt og morsomt, og du høstede mange fine kommentarer dagen igennem. Det var bare sådan en fin idé, at du stod gemt bag busken og spillede, - tak fordi du tænkte ud over bare at komme og og spille."
Mirla Bergh

Linnéa afholdt i april 2016 en solokoncert i Haslev Frikirke med temaet Liv, lys og lyd. Koncerten var en vel gennemtænkt musisk installation, smukt bundet sammen af Linneas eminente tværfløjtespil, tekst og tale. Linnéa gav os alle en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Jens Toft - arrangør/Face Out