Klik for større billeder

 Villén & Sjølin Linnéa Allan Fløjte guitar

Nordiske Lysglimt

Glimt af ubeskrivelig skønhed og folkloristiske virtuositeter fra Norden for fløjte & guitar. 

Den solistuddannede duo formidler musik fra de mest kendte komponister i de nordiske lande, fra Grieg over Gade til Sibelius. Flere af stykkerne vil vække genklang hos de fleste, men der er også ukendte perler som f.eks August Windings romantiske lille værk, Aftenstemning.


Værker for både klaver og orkester er taget under kærlig behandling og præsenteres i eksklusive arrangementer for guitar og fløjte. Ved denne koncert vil duoens smittende charme og medrivende sceneoptræden lede publikum ind i den nordiske klangverdens temperamenter og åbner nye døre for forståelsen af den fælles nordiske kulturarv.

Villén & Sjølin har udgivet en CD med disse smukke numre, som du kan lytte til HER

PRIS for denne koncert er 10.000 kr. alt inklusive for 2 musikere, kørsel samt forberelse.

 

 

Udtalelse: 

 

"...og nu sker det: Linnéa og Allan istemmer Jacob Gades Tango Jalousie. Stemningen opleves som næsten magisk. Tågen letter og andre smukke stykker af Carl Nielsen og anden skøn musik spillet af de to fantastiske kunstnere. Da koncerten slutter tager det ovenud begejstrede publikum afsked og takker for en vidunderlig musikoplevelse. ”

ALLAN K. LARSEN, BRØNDBYØSTER KIRKE

 

Villén & Sjølin er uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015. Det er siden blevet til over 150 koncerter sammen og duoen har udviklet et unikt og nærmest telepatisk samspil hvor humor og ordløs kommunikation udgør en stor del af de visuelle virkemidler.

Anja Akselbo Katja Grunth Larsen Linnéa Villén

Det handler om håb

Én unik koncert, der kredser om og udforsker spørgsmålet; Hvad er håb? 

Anja, Katja og Linnéa har kendt hinanden og sunget sammen siden de var børn. Nu er de alle professionelle musikere med hver deres retning og karrierer, men finder sammen i en harmonisk og afvekslende koncert, som efterlader lytteren med en følelse af de har været i godt, musikalsk selskab. De 3 kvinder formår at skabe et nærvær og en afveksling man ikke skulle tro mulig, når vi har at gøre med 3 sangerinder. Men alle 3 er erfarne pianister og kor- arrangører og Linnéa er uddannet fløjtenist. Således er der fokus på nærvær, høj kvalitet og afveksling for øjne og ører

L Y T    H E R  (åbner i youtube) 

PRIS // 9000-12.000 kr. alt efter varighed 

 

"Koncertsæsonen i Tveje Merløse Kirke blev skudt i gang i slutningen af august med en fyldt kirke, til den stemningsfulde koncert ”Det handler om håb”. De tre dygtige sangerinder ramte i den grad plet, med deres fortolkninger af nye og ældre popsange, alle kredsende om temaet håb. Det, at alle tre sangerinder også er pianister og derudover mestrer andre instrumenter, gjorde koncerten meget varieret, med arrangementer der spændte fra soloindslag til trestemmighed og forskellige typer akkompagnement. Vi vil i den grad anbefale koncerten, som hører rigtig godt hjemme i kirkerummet."

Marianne Olsen, Kirke- og kulturmedarbejder

 

 

Denne koncert byder på musik

Transit between..

En rejse i rytmer, temperaturer, følelser og instrumentsammensætninger.

Dette brandvarme koncept og helt nye koncertudspil fra Villén & Sjølin lover en rejse i rytmer, temperaturer, følelser og instrumentsammensætninger på tværs af tidsaldrer og genrer hvor kun 2 musikere leverer en utrolig varieret koncert. 

Programmet byder på en endnu uhørt blanding af Virtuos Vivaldi, Fremragende Folkesange, Majestætisk Middelaldermusik med tambourin, fløjte og guitar og helt nyskrevet melodisk og fyrig musik af Mikkel Petterson– dedikeret til Villén & Sjølin.

Villén & Sjølin har for længst stadfæstet sig som en duo som tør og vil træde udenfor det gængse repertoire med stærke arrangementer. Som noget nyt i deres performance inddrages sang, tommelklaver og mandolin i udtrykket udover fløjte og guitar. Villén & Sjølin lader sig ikke begrænse, men spiller den musik de elsker og sætter det her vovet sammen til en helstøbt oplevelse som får blodet til at bruse hurtigere i årerne og lydbølgerne til at svinge stærkere i øregangene. 

L Y T    H E R  (åbner i youtube)

PRIS // 10.000 kr. inkl. 2 musikere, kørsel samt forberedelse

 

 

Villén & Sjølin er uddannet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015. Det er siden blevet til over 150 koncerter sammen og duoen har udviklet et unikt og nærmest telepatisk samspil hvor humor og ordløs kommunikation udgør en stor del af de visuelle virkemidler. 

Jullie Hjetland Linnéa Villén

Til dig, der har mistet!

En koncert med musik og refleksioner - målrettet mennesker i sorg 

Med musicaward-vindende folk-sanger, Jullie Hjetland, fløjtenist og sanger, Linnéa Villén & præst, Mette Marbæk

Musik kan være til trøst, til håb og til minde. Til denne koncert er der plads til at være dig, i den tilstand du nu er i. En koncert med de smukkeste klange og et intenst nærvær skabt sammen med andre der er i en variant af samme tilstand og med musik, som på den ene eller anden måde berører de følelser en sorg også kan være, skaber præst, Mette Marbæk og musikerne Jullie Hjetland og Linnéa Villén et rum, som har til formål at være nærværende, varmt & helende for dig som er i sorg. 

Koncerten indeholder musik af bl.a Beyoncé, Kim Larsen, Jullie Hjetland, J.S. Bach og Bjørn Eidsvåg. I mellem sangene vil der være refleksioner af præst, Mette Marbæk.

L Y T   H E R  (åbner i youtube)