#1 Din personlige sang! Jeg tilbyder nu at skrive og indspille en helt original sang til én du har kær. Sangen har tekst og original melodi fuldstændig customized til den du vil sende den til. Der findes altså ikke en sang magen til, men er helt unikt skrevet til den særlige person du har brug for at glæde på afstand. Anledningen er din egen! Det kan være en fødselsdag, din kommende mand eller kone, en konfirmand. Kun fantasien sætter grænser!

#2 Jeg skrev en sang til min mor, som jeg sendte til hende! Hun blev selvfølgelig meget glad - det GØR mødre jo - men anledningen er at jeg ville sige tak til hende fordi hun konsistent har hjulpet mig med at passe min søn i gennem de sidste 8 år mens jeg har været ude at spille jobs. Sådan at jeg kan leve af min passion. Imens hun passer, kalker hun f.eks altid min vandkoger af, eller strikker strømper til mig, eller hvis bilen er i brug, så cykler hun da bare lige de 15 km der er. 

Lyt til sangen herunder: 

#4 Fra dig som vil bestille en helt personlig sang, skal jeg bruge følgende oplysninger: Hvem er sangen til og fra? 10 - 15 ord/egenskaber omhandlende personen. 5-7 oplevelser med personen eller ting personen typisk gør samt alder, billede og anledning. Sangen bliver skrevet på dansk. 

Pris for en helt unik melodi, tekst, indspilning og fysisk tekst med akkorder er 1695 kr. Video med billeder kan arrangeres for en lille merpris.

Skriv til mig på mail linneavillen@gmail.com 

#3 Udtalelser: 

"WAUW.. jeg er helt mundlam og kunne heller ikke holde tårerne tilbage. Min mor bliver SÅ rørt og glad for den sang. Du er simpelthen så dygtig, og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at sangen kunne blive så indholdsrig og smuk. 
Kæmpe tak. Du er en stjerne."

Sofie

 

"Den er helt perfekt nu!!! Tusind tusind tak!
Tak fordi du tog dig tid til at lave denne skønne sang til min mor! 
Jeg glæder mig så meget til hun skal høre den. "

Christine