Træn dit barns indre styrke

Udtalelse

 
"Mødet med mindfulness været en fantastisk rejse for min søn på 10 år, vi har virkelig fået en gladere og mere kærlig dreng hjem de seneste mandage.
Første gang jeg præsenterer mindfulness-holdet for X ville han ikke deltage, men heldigvis gav han alligevel holdet en chance.
X siger om mindfulness:
-Det fjerner alle de dårlige tanker
-Bare man altid kunne gå til mindfulness!
Vi har kun ros til dig, du er imødekommende og møder børnene med ro og åbent sind."
Christina

“Min søn på 7 år har gået til prøveforløb på mindfullness hos Linnéa. Han har været meget glad for det. Jeg har hver gang hentet en meget rolig, tænksom og træt dreng fra mindfullness. Det er tydeligt, at det allerede efter få gange har vækket nogle ekstra sanser hos ham, som han har stor glæde af. Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling  af at give sit barn mulighed for at stifte bekendtskab med mindfullness hos Linnéa - det er en gave for livet.”

Anne Mette

Det er videnskabeligt bevist at den del af hjernen du træner, vokser – hvorfor ikke træne opmærksomhed og venlighed og bygge bro og balance mellem de forskellige hjernefunktioner. Hvorfor ikke bygge en modvægt til et ret hektisk liv, med mange muligheder og til- og fravalg? 

En ultrakort begynder-meditation til børn! Lav den sammen og I har 2 minutters kvalitetstid. 

Hvad går mindfulness forløbet ud på?  

  • Det er baseret på Jon Kabat-Zinns videnskabelige studier af hvad meditation gør for et menneske.
  • Fri for religiøse overbevisninger og symboler. 
  • Vi træner at være opmærksomme og til stede uden for mange forstyrrende tanker og følelser. 
  • Vi øver koncentration, empati, nærvær, selvværd, refleksion, at mærke efter og tage temperaturen på sine følelser og tanker samt hjælper os at hurtigt komme tilbage til det parasympatiske nervesystem, som er så vigtigt hvis vi ikke skal udvikle stress, øget evne til mentalisering som er evnen til at forstå sig selv indefra og forstå andre udefra. 
  • Der er forskning fra USA indenfor mindfulness med børn, som peger på at det har en positiv effekt på bl.a. adfærdsproblemer, ADHD, Sociale og følelsesmæssige problemer og problemer ift. Barnets evne til at planlægge. (Øget stimulans i frontallapperne) 
  • Nærvær øger dannelsen af ocytocyn, som f.eks minimerer stresshormonet, kortisol  i kroppen med 50 %. 

F O R L Ø B : 

Tølløse: Ungdomsgården

Mandag den 9. aug. - 27. sept. 2021 kl. 18-19 for de 11-15 årige.

Gratis prøvegang den 9. aug. og derefter bindende tilmelding. Husk tilmelding til prøvegang! ! !   :-) 

 

Hvordan forklarer jeg mit barn hvad det skal til Mindfulness?  

Det kan være en god idé at forberede barnet på hvad der kommer til at foregå. Det kan måske forklares for barnet på denne måde:

”Mindfulness er en træning i at slappe af, være til stede i kroppen og tage et kig på dine tanker. Træningen kan hjælpe os til at få stoppet negative tanker som ”Er jeg nu god nok – pæn nok – klog nok osv.” Det kan hjælpe dig til at få nemmere ved at lære, til at blive en bedre kammerat og i det hele taget at mærke godt efter inden i. 

Træningen er en blanding af korte meditationer hvor vi er stille og forskellige lege. Alle på holdet bliver set og hørt og får mulighed for at fortælle hvad de oplever i de forskellige øvelser. ” 

F

 

T I D L I G E R E   F O R L Ø B : 

Tølløse: Ungdomsgården  5. okt.  - 7. dec. 2020 kl. 16.30 - 17.30.  5 deltagere
Jystrup: Mejeriet  12. aug.  - 30. sep. 2020 kl.16.30 - 17.30  / 3 deltagere 

 

 

 

 

 

Mindfulness i Jystrup