- F L Ø J T E N I S T -

Jeg er uddannet fløjtenist fra Konservatorierne i Odense, København og med udveksling i Lübeck, Paris og New York. Jeg spiller 90 koncerter årligt med mine dejlige kammermusikgrupper eller til gudstjenester, receptioner, fødselsdage m.m.

 

Koncerterne spilles fortrinsvis i kirker og musikforeninger, men jeg har også spillet på terasser, i haver, ved floder i siloer og i folks haver eller hjem. Næsten alt er muligt og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en god snak om mulighederne. 

 

Læs mere om mig  H E R   Hør mig spille H E R 

-S A N G E R-

Jeg har siden 2018 uddannet mig i sangteknikkens kunst på Anne Rosing instituttet i Hellerup. Jeg optræder jævnligt med solosang til f.eks bryllup, begravelse, koncerter og til særlige gudstjenester og sammen med andre fantastiske sangerinder, bl.a. Anja Akselbo og Katja Grunth Larsen samt Jullie Hjetland. 

Jeg skriver og udgiver også popmusik under navnet, "Le Nea" // Find musikken på Spotify H E R

Læs mere om min rejse H E R og "Din personlige sang" H E R

"Vores lille landsbykirke i Øster Egede var propfuld og alle fik en fantastisk oplevelse.

Trioen Linnea Villén, Andreas Tophøj og Mads Vinding leverede et musikalsk festfyrværkeri. Med deres forskellige baggrunde – Klassisk, folk og jazz viste de, at musik aldrig kan sættes i bås. Genrene inspirerer hinanden, smitter af og trioens musikalske overskud nåede publikum så alle gik opløftede hjem.

Aldersspredningen i trioen, med nestor på bas, afspejlede sig også i publikum, som viste, at levende musik er skabt til levende mennesker."

Anne Rydahl Nielsen, præst i Ulse, Øster- og Vester Egede kirker

 

"Tusind tak for i går  - jeg har fået så mange positive, bevægede og dejlige tilbagemeldinger på dit fløjtespil i går på Sorø sø  og især da også at du lige kunne spille Elisabeths ønske, vuggevisen, dit søde væsen og præsentation af din musik – så stor tak her fra alle"
Bente Haargaard, leder af sundhedstjenesten, Ringsted kommune.