- F L Ø J T E N I S T -

Jeg er uddannet fløjtenist fra Konservatorierne i Odense, København og med udveksling i Lübeck, Paris og New York. Jeg spiller 90 koncerter årligt med mine dejlige kammermusikgrupper eller til gudstjenester, receptioner, fødselsdage m.m.

 

Koncerterne spilles fortrinsvis i kirker og musikforeninger, men jeg har også spillet på terasser, i haver, ved floder i siloer og i folks haver eller hjem. Næsten alt er muligt og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en god snak om mulighederne. 

 

Læs mere om mig  H E R   Hør mig spille H E R 

-S A N G E R-

Jeg har siden 2018 uddannet mig i sangteknikkens kunst på Anne Rosing instituttet i Hellerup. Jeg optræder jævnligt med solosang til f.eks bryllup, begravelse, koncerter og til særlige gudstjenester. 

Læs mere om min rejse H E R og "Din personlige sang" H E R

"Vores lille landsbykirke i Øster Egede var propfuld og alle fik en fantastisk oplevelse.

Trioen Linnea Villén, Andreas Tophøj og Mads Vinding leverede et musikalsk festfyrværkeri. Med deres forskellige baggrunde – Klassisk, folk og jazz viste de, at musik aldrig kan sættes i bås. Genrene inspirerer hinanden, smitter af og trioens musikalske overskud nåede publikum så alle gik opløftede hjem.

Aldersspredningen i trioen, med nestor på bas, afspejlede sig også i publikum, som viste, at levende musik er skabt til levende mennesker."

Anne Rydahl Nielsen, præst i Ulse, Øster- og Vester Egede kirker

 

"Tusind tak for i går  - jeg har fået så mange positive, bevægede og dejlige tilbagemeldinger på dit fløjtespil i går på Sorø sø  og især da også at du lige kunne spille Elisabeths ønske, vuggevisen, dit søde væsen og præsentation af din musik – så stor tak her fra alle"
Bente Haargaard, leder af sundhedstjenesten, Ringsted kommune.