My Music is your Business!

"Dygtige Linneá og Allan (guitarist) spillede og skabte en fantastisk ramme. Smukt og stemningsfyldt ramte de niveauet i selskabet perfekt og satte prikken over i'et på en dejlig dag. Tak og varm anbefaling herfra!"  Mads Rebsdorf, VISMA.

 

Klassisk musik er en genre, som skaber billeder i sindet, og som kræver tid og fordybelse - derfor er den meget anvendelig i forhold til f.eks at modvirke stress i hverdagen, siger musikhistoriker Jan Mygind, der i regi af Folkeuniversitetet underviser i Klassisk for begyndere i Musikkens Hus i Aalborg. ( Kilde: Nordjyske.dk )

Linnéa Villén mener selv at termen "klassisk musik" ofte bliver misforstået... En klassisk musiker er én der har studeret mindst 5 år på musikkonservatoriet. Inden dét har musikeren studeret sit instrument i mange år, måske hele sit liv. Den udøvende har opbygget en enorm kompetence på lige præcis det instrument der er blevet dyrket...dvs. musikeren kan spille ALT pga. sit ekstremt høje niveau. Ikke "bare" Mozart eller Brahms, men alt ....lige fra det populære, til mere moderne stykker, til tango, til bozza nova osv. At hyre en klassisk musiker vil altså ikke i sig selv sige at man får "klassisk musik" ind i sin virksomhed, men at du får en musiker, der kan alt på sit instrument og også kan rådgive i forhold til lige præcis DIT arrangement. En kunstner, som tilfører musik, ja, men i lige så høj grad oplevelse, karisma, nærvær og håndværk på højt plan.

 

Musik er et universelt sprog som rækker på tværs af karrierer, kulturer og personligheder. Forskere konkluderer, at beviserne for, at musik har en positiv effekt, når det handler om motivation, nydelse, stress, immunforsvar og sociale forbindelser m.fl., er stadigt stigende. ( Kilde: Videnskab.dk )

"Populært kan man sige, at eksempelvis i forhold til smerte kan en klaverkoncert af Mozart have samme virkning som to Panodil." Per Thorgaard, overlæge på Aalborg Universitetshospital.

Musik kan være også med til at underbygge din virksomheds profil i en kulturel og ekslusiv retning. Du véd at der vigtigt som virksomhed at pris, kvalitet, kommunikation og oplevelse hænger sammen. Klassisk musik giver en oplevelse af noget, der er ekslusivt. Hvis du bruger levende, klassisk musik til events, receptioner eller møder med kunder kan det være med til at underbygge troværdigheden i det samlede udtryk, din virksomhed giver.

 

Levende musik under frokosten i kantinen?? (Lyt HER) En fyraftens-øl til fyrig tango (Lyt HER) eller elegant, tilbagelænet musik, der løfter stemning til receptionen? (Lyt HER)

 

 

"Mads Vinding og Linnéa Villen leverede skøn, skøn musik til Merkurs generalforsamling 2019. Et smukt og varieret program, som mange gav positive tilbagemeldinger på. Tak for musikken."

Hanne Brodersen, Direktionsassistent, Merkur Andelskasse.