Linnéa Villén Allan Sjølin guitar fløjte klassisk musik baggrundsmusik loungemusik taffelmusik bryllup reception konference fest indslag tango

Baggrundsmusik

Ønsker du det elegante udtryk, er den
yderst fleksible duo for fløjte og guitar dét du
skal vælge.
Guitarist, Allan Sjølin akkompagnerer fløjten
på smukkeste vis, om det så er Mozart, Bach
eller brudevalsen.
Konstellationen fylder fysisk ikke meget i
lokalet, men lyden smyger sig diskret ud i alle
kanter af rummet - stort som lille. Denne
konstellation anbefales især til musik ved
reception og bryllup.

De to instrumenter blender på en helt særlig, homogen vis, så det passer perfekt til et arrangement hvor den eksklusive, men intime og nærværende stemning er førsteprioritet.

Koncerter

Duoen Villén & Sjølin består af fløjtenisten Linnéa Villén og Allan Sjølin. De er begge højtuddannede inden for den klassiske musiks formidling.

Villen & Sjølin har spillet sammen siden sommeren 2015 og det er blevet til et utal af koncerter og spilninger siden. Duoen har udviklet et unikt samspil og optræder i mange sammenhænge, det være sig kirkekoncerter, vinsmagninger eller huskoncerter.

Vi er især stolte af vores samarbejde med skuespiller Nis Bank-Mikkelsen, som du kan læse mere om ved at trykke HER.

Villén & Sjølin har modtaget midler til indspilning af ren Carl Nielsen CD i 2017. CD en udkom 17. november 2017. En stor tak skal lyde til Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Legat , Dansk Solistforbund og Solistforeningen af 1921. CD´en blev til bl.a. for at udvide repertoiret af Carl Nielsens musik til vores konstellation, fløjte og guitar. Allan har på smukkeste vis arrangeret Carl Nielsens musik, så repertoiret for netop fløjte og guitar er væsentlig større nu end før.